Nole je otišao i do piramida u Visokom, jesu li presudile Jelenine sulude teorije zavjere?

Đoković boravi u BiH

Nole je otišao i do piramida u Visokom, jesu li presudile Jelenine sulude teorije zavjere?

A. Čaušević

Novak Đoković će nekoliko narednih dana provesti u BiH. Imao je najbolji svjetski teniser i želju da odigra egizbicioni meč s Damirom Džumhurom, ali kako je Adria Tour otkazan to se neće desiti. 

Đoković je danas doputovao u Sarajevo, u centru bh. prijestolnice se nije dugo zadržao već se zaputio na Trebević. Nakon kratkog boravaka na Trebeviću otputovao je u Visoko.

Srbijanski teniser je s nekim od članova porodice posjetio bosanske piramide Sunca na čijoj promociju već dugi niz godina uporno radi Semir Osmanagić.

Postavlja se pitanje zašto je baš od toliko prirodnih bogatstava u BiH odlučio da posjeti baš piramide u Visokom i pokuša da otkrije famoznu ljekovitu energiju o kojoj toliko priča Osmanagić.

Đokovićeva supruga Jelena je početkom aprila izazvala veliku pažnju zbog teorije zavjere o 5g mreži kada je Instagram i cenzurisao njene objave s porukom da širi dezinformacije.

"Toliko videa kruži danima, različite teorije o uzrocima korone, metodama liječenja, prevencije... Evo ga jedan koji sam dobila prije neki dan. Ko ima vremena neka pogleda. Baš me zanima što mislite. Pišite!" poručila je Jelena svojim pratiteljima uz snimku na kojoj se sugerira da 5G mreža ima veze s koronavirusom.

Na ovakvo razmišljanje ju je potaklo učenje Rudolfa Stajnera koje se zasniva na biodinamičkoj agrikulturi.

"Stajnerove škole i vrtići se nalaze u 76 zemalja sveta (Waldorf škole) i već neko vreme se susrećem sa njihovim radom i izučavam kurikulum. Stajnerova filozofija i rad na biodinamičkoj agrikulturi su me podstakli na dodatno učenje, čemu sam se posvetila posljednjih meseci",
"Dakle, ima mi smisla, ne tvrdim da je tačno ili nije, ali sam svakako zainteresovana da učim i informišem se o tome", istakla je Jelena.

Inače, Đoković se proteklih mjeseci našao i na udaru zato što je protiv vakcinisanja kao jednog od vidova zaštite od koronavirusa.

"Lično nisam za vakcinisanje i ne bih volio da me netko tjera da dobijem vakcinu da mogu putovati. Ako to bude pravilo i zakon, što će onda biti? Imam svoje razmišljanje, a hoće li se promijeniti u nekom trenutku ne znam, ali direktno utiče na moj posao", govorio je Đoković u prvim mjesecima pandemije.

Jelena Đoković je sklona raznim teorijama zavjere. Tako je početkom maja privukla je pažnju tvrdnjom da oralna higijena ima veze sa plodnošću.

"Zdravlje iz usta također utječe na plodnost žensku i danas žene imaju jako puno problema da zatrudne. Na to dosta utjiču problemi sa zubima, karijes, nagomilane naslage i bolesti desni", rekla je u live javljanju na Instagramu, referirajući se na knjigu Nadine Artemis, koja je napisala knjigu o holističkoj brizi za zdravlje zuba.

Hoće li uslijediti neka nova teorija nakon posjete visočkim piramidama nakon oktrivanja famozne ljekovite bioenergije saznat ćemo vrlo brzo.

Top Komentari

BlueBoys
Nasli hijeroglife u piramidama. Pita Nole sta ovo pise? Veli mu Sema Osmanagic: Piše kae' Volim te Zeljo! :)
7 4
Meazza
Razocaravajuca je neobrazovanost novinara koji je pisao ovaj tekst.O patriotizmu i promicanju BH turizma da i ne govorimo.Znas li novinaru sta su prirodna bogatstva i znas li sta su pozitivni joni?Trebo je na Ajvataovicu otici,Medjugorje ili na cevape?
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi