Novak Đoković je u Visokom želio da upozna posebnu osobu i ta želja mu je ispunjena

Prvi teniser svijeta oduševljen

Novak Đoković je u Visokom želio da upozna posebnu osobu i ta želja mu je ispunjena

M. Šljivak

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković posjetio je prethodnih dana Bosnu i Hercegovinu.

Đoković je većinu svog vremena u posjeti našoj zemlji proveo u Visokom, gdje je obišao bosanske piramide i ostao je oduševljen.

"Imam toliko utisaka... Ako postoji raj na zemlji, onda je to ovdje", poručio je Đoković.

Novak je u Visokom imao i poseban susret. Po svemu sudeći, Đoković je izrazio želju da upozna poznatu bh. pjevačicu Hanku Paldum i ta mu se želja ispunjena.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCriSWfBcwZ/[/instagram]

"Uvijek sam govorila da ljudima ne treba puno kako bi usrećili jedni druge..
Hvala mom prijatelju Semiru Osmanagiću na pozivu kako bih provela jedno prelijepo popodne u posjeti bosanskim piramidama u drušvu ljudi koji oplemenjuju život na ovoj planeti", napisala je Hanka Paldum na svom zvaničnom Instagram profilu.

Top Komentari

nijepoznat
Cool
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti