Srbija je večeras na nogama: Novak Đoković snimljen nasmijan s 'omraženom' ljepoticom

Rira Ora nasmijana s Noletom

Srbija je večeras na nogama: Novak Đoković snimljen nasmijan s 'omraženom' ljepoticom

Midhat Šljivak

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković podigao je večeras Srbiju na noge. Srpski ponos uhvaćen je na tribinama s atraktivnom britanskom pjevačicom rođenom na Kosovu Ritom Orom i izazvao je brojne komentare.

Novak Đoković je večeras podigao Srbiju na noge. Najbolji teniser svijeta nalazi se u Parizu gdje gleda finale ragbi prvenstva svijeta između Novog Zelanda i Južne Afrike i uhvaćen je u neočekivanom društvu.

Kamera je Đokovića snimila kako uživa u društvu britanske pjevačice Rite Oro. Radi se o djevojci rođenoj na Kosovu i koja je u Srbiji često na meti kritika jer često ističe odakle su joj korijeni.

Đoković i Rita su zajedno uživali. Vidljivo je to po njihovim nasmijanim licima, ali nakon ove scene sigurno će se u Srbiji promijeniti mnoga mišljenja o Đokoviću.

Snimak s Ritom je nešto što će mu mnogi zamjeriti, a razlozi su sasvim jasni i ne treba ih previše spominjati.

Oglasi

Rita Ora je rođena u Prištini 1990. godine. Na Kosovu je živjela samo nekoliko mjeseci jer je s roditeljima odselila u Veliku Britaniju, gdje je postala velika muzička zvijezda.

Razlog njene posjete večerašnjem finalu Svjetskog prvenstva u ragbiju je činjenica da njen muž Taika Waititi snima dokumentarni film o ragbiju, a Đoković je tu jer mu u ponedjeljak u Parizu počinje Masters.

Ipak, bez obzira na sve ova slika u Srbiji sigurno neće biti dobro prihvaćena i Đoković će vjerovatno morati da objasni određene stvari.

U finalu Svjetskog prvenstva pobjedu je odnijela Južna Afrika pobjedom nad Novim Zelandom od 12:11.

Top Komentari

AlphaStrong
Pseto .etničko
0 3
Hanibal
Samo za bolesno drustvo prepuno iracionalnih predrasuda je to sok. Ali, on se puno puta dokazao kao veliki cetnik. Znamo sve koga je podrzavao od srpskih terorista na Kosovu do slikanja pokraj slika cetnickih voda iz Drugog svjetskog rata. Uostalom previse se pise o tom tipu.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi