Snimak Novaka Đokovića s dvije mlade Rumunke pravi je hit: Djevojke nisu mogle da vjeruju šta čuju

Uvijek u elementu

Snimak Novaka Đokovića s dvije mlade Rumunke pravi je hit: Djevojke nisu mogle da vjeruju šta čuju

M. Šljivak

Novak Đoković poznat je kao čovjek koji gotovo nikad ne odbija molbu fanova za fotografisanje ili autogram.

Jedan od najboljih tenisera svih vremena uvijek je veoma ljubazan van terena. Uvijek nađe vremena za sve, a prethodnih dana imao je zanimljiv susret s dvije mlade Rumunke.

Đoković ih je sreo u hotelu i rado se fotografisao s njima. Djevojke nisu skidale osmijeh s lica i njima je sasvim sigurno bila velika čast što je čudesni teniser pristao na fotografiju.

Novak ih je svojim stavom oduševio. Kada je čuo da pričaju rumunski jezik i on je odlučio da pokaže da zna određene stvari.

"Kako ste? Dobro", izgovorio je Đoković i otišao je svojim putem.

Oglasi

Djevojke su naravno bile oduševljene, a interesantno je da njihova kolegica koja je sve snimala nije znala o kome se radi.

Poprilično je nevjerovatno da neko ne prepozna Novaka Đokovića, ali očigledno ova djevojka ne prati previše događaje u svijetu sporta.

Novaka nažalost nećemo gledati na predstojećem US Openu. Nije dobio dozvolu za ulazak u Sjedinjene Američke Države jer se nije vakcinisao.

Potvrdio je to srbijanski teniser nekoliko sati prije žrijeba.

"Na žalost, neću se takmičiti ove godine u Njujorku. Želim svim igračima dobar turnir. Hvala mom #NoleFam-u za svu ljubav, podršku i ohrabrenje. Nastavljam da čuvam formu i optimizam i radujem se novim takmičenjima. Vidimo se uskoro", poručio je Novak Đoković.

Oglasi