Novi model patika zbog kojeg ćete obožavati trčanje

The Epic React Flyknit 2.0

Novi model patika zbog kojeg ćete obožavati trčanje

E. Čaušević

Epic React Flyknit 2.0 patika preuzima spotlajt u 2019. na radost svih ljubitelja trčanja. Silueta koja je na tržište uvela revolucionarni React đon napravljen od posebne pjene, vratila se sa novim dizajnom i unapređenim svojstvima, kako spolja, tako i iznutra.

Na prvi pogled, Epic React Flyknit 2.0 je sličan svom prethodniku i po obliku i stilu, ali postoji i nekoliko  novih karakteristika. Novi modeli koji nose nazive “8-bit” i “Pixel” crpe inspiraciju iz živih tonova svijeta tehnike 90-ih godina i ističu se po izraženijem „Swooshu“ sa strane, bijelom đonu sa zelenim i roze detaljima, kao i safirnom petom.

Osim vizuelnog redizajna, peta je unaprijeđena i u trkačkom smislu, što patiku čini udobnijom i prilagodljivijom podlozi. Jedan od prvih koji je ponio ovaj model bio je čuveni košarkaš LeBron Džejms koji je nosio “Pixel” na utakmici.

Epic React Flyknit 2.0 ce biti dostupan svim trkačima u Nike radnji u Sarajevu, a od 21.3. i u Nike shopu u Banja Luci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti