Novi Realov heroj ponosno predstavio djevojku koju planira ženiti

Luana mu zarobila srce

Novi Realov heroj ponosno predstavio djevojku koju planira ženiti

Edmir Škorić

Na krilima talentovanog Brazilca Rodryga Real Madrid je uspio napraviti pravo malo čudo u revanšu Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

City je vodio 1:0 na Santiago Bernabeu do 90. minute, a onda je uslijedio šou Rodryga, koji je postigao dva gola za produžetke, u kojima će Karim Benzema izboriti, pa realizovati penal za novo veliko finale Kraljeva. Ono je na programu 28. maja u Parizu, a rival Realu bit će Liverpool.

Nakon spomenute utakmice sa Cityjem Realov mladi junak završio je u ekskluzivnom reostranu, a s njim su bili njegova majka i djevojka Luana Atik Lopes, s kojima je slavio jednu od najslađih pobjeda i svoje najdraže golove u karijeri.

Luana, atraktivna plavuša, osvojila je srce Rodryga, iako se o ovom paru malo pisalo proteklo vrijeme u medijima i njih dvoje nisu privlačili veliku pozornost novinara i fotografa, iako je to obično slučaj sa svim Realovim nogometašima.

Rodrygo i Luana su dugo krili svoju vezu, ali se uvijek pisalo da je on više fokusiran na karijeru nego na ljubavni život, mada je svakako vrijeme da se malo posveti i Luani, iako će vjerovatno ona svoje vrijeme s njim dočekati tek nakon finala Lige prvaka.

Kakav god rezultat bio, Rodrygo i Luana će put nekih atraktivnih destinacija gdje će uživati u danima ljeta i zasluženih odmora. 21-godišnja nogometna zvijezda namjerava oženiti Luanu, a samo je pitanje momenta kada će se to i dogoditi.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cc_IjgDthxF/[/instagram]

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi