10

Komentari (10)

DadiG
Neka stavi masku i riješen problem. A sada fakat, stvarno gdje su mu maska i rukavice. Neodgovorno. A što se tiče brade, bez ikakvog uplitanja vjere, izgledao bi bolje bez nje. Nego pusti bradu sada, stavi masku. Živ i zdrav bio Juka. Bosnian Beast 5 X 5
user1583752673
Kamo maske Juka ?
kajzerfrancbekenbauer
De obrij tu vehabijsku bradu povraca mi se zar nemas spiglo doma.
Benjamingst
Zasto vtedjas? Da je Jovan nebi ti smeta brada....
Benjamingst
Zasto vredjas? Da je Jovan nebi ti brada smetala.... Pisao sam dok sam hodao... prehodni komentar!!!
KB9
Ne smeta vam brada kod,Miroslava Raduljice,Roka Leni Ukića itd itd a smeta kod Jusufa cccc
Benjamingst
@KB9 niti brada Vlade Divca... samo ako je Bosnjak Musliman koji drzi do vijere pojedincima smeta. Volio bih da znam kako je on dosao do zakljucka da je to VEHABISKA BRADA? da je Jusuf-Josef ili Jovo nebi se taj 100% bunio.
Zulfikar
Jeli i kod James Hardena “vehabijska” brada??? Koji si ti balvan takve poput tebe treba svakodnevno ugnjetavati barem fizicki. Ono se naslo nekome govoriti da obrije bradu i povrh svega vrijedjati.
LOLLOL
Kakvi ste vi imbecilcici to je cudo. Branite ovu spodobu od brade jer je lik eto iz vaseg copora.
LOLLOL
Naravno da pozivas na fizicko nasilje konjino balvanska. Treba takve ko ti hapsiti iste sekunde jer zna se na sta si sposoban i sta ces raditi kad ti se ukaze prilika
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti