Nurkić na Twitteru brani Partizan od navijača Zvezde

Bh. centar voli "crno-bijele"

Nurkić na Twitteru brani Partizan od navijača Zvezde

Jusuf Nurkić je okončao sovju debitantsku sezonu u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu, ali sa svojim Denver Nuggetsima nije uspio izoboriti nastup u play-offu. 

Nakon što je Crvena zvezda u polufinalnoj seriji regionalne ABA lige savladala Partizan, naš NBA igrač je na Twitteru ušao u polemiku s jednim navijačem Zvezde.

Na kostataciju korisnika ove društvene mreže @markovic_milan da "javlja mi se javlja da Zvezda igra Evroligu", član Denver Nuggetsa je spreman odgovor.

"14 godina patnje. Tolike godine! Nije lako. Bolest nije sve što boli. Partizan je uvijek Partizan", napisao je popularni Juka.

Ukoliko u finalnoj seriji Nurkićev bivši klub, Cedevita eventualno savlada Zvezdu sigurno će bh. centar biti taj koji će imati razlog više za likovanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.