O njegovom potezu sada svi govore: Theo Hernandez rasplakao djevojku

Priredio joj zabavu

O njegovom potezu sada svi govore: Theo Hernandez rasplakao djevojku

Edmir Škorić

Lijevi bek Milana Theo Hernandez odlučio je prirediti iznenađenje za svoju djevojku.

Francuz je Zoe Cristofoli izveo u jedan otmjeni milanski restoran kako bi zajedno proslavili njen rođendan. Odlučio je pozvati prijatelje, neki su se "online" uključili u zabavu, a Theo se potrudio da to sve izgleda zaista spektakularno.

Njegova djevojka, koja se bavi modom, u jednom je trenutku zaplakala od sreće, a kako i neće kada pored sebe ima tako brižnu osobu kakva je nogometaš Milana.

"Tvoja sreća je moja sreća", napisao je Hernandez u opisu videa kojeg je objavio na Instagramu i na kojem se mogla vidjeti sva ta raskoš i sreća sa spomenutog druženja u restoranu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CE7KDhYIaQM/[/instagram]


Top Komentari

ryan.giggs
Zoe slikovnica
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi