Baksuz sa tetovažama: Napravio dvije 'fudbalske' i oba puta pogriješio

Jamie nema sreće

Baksuz sa tetovažama: Napravio dvije 'fudbalske' i oba puta pogriješio

M. Šljivak

Leeds United nije uspio da se plasira u dogiravanje za plasman u Premiership.

Iako su imali prednost protiv Derby Countyja od 0:1 iz prvog meča, sinoć je Leeds na svom Eland Roadu poražen sa 2:4 i ovaj tim nećemo gledati u Premier ligi naredne sezone.

Jedan od navijača ovog tima, izvjesni Jamie, malo je poranio sa slavljem, pa je na ramenu istetovirao da je njegov tim šampion doigravanja.

Na ramenu je uradio tetovažu 'Leeds, pobjednik doigravanja 2019. godine', prije sinoćnje utakmice i poprilično se prevario u tome.

Derby je odigrao sjajan mač. Pobijedio je sa 2:4, pa će ekipa koju vodi Frank Lampard u doigravanju igrati protiv Aston Ville za plasman u Premier ligu.

Međutim, nije ova tetovaža jedina koju je napravio nesretni navijač. On je prošle godine unaprijed istetovirao da će Engleska postati prvak svijeta.

Naravno, od toga nije bilo ništa. Gordi Albion je došao do polufinala, tamo su zaustavljeni od Hrvatske, pa sada Jamie ima dvije tetovaže bez ikakvog značaja.

Zaista je rijetkost vidjeti da je neko toliko hrabar i da radi tetovaže unaprijed, ali očigledno je ovom čovjeku apsolutno svejedno.

Ovako izgledaju njegove tetovaže...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi