Oduševio Hrvate svojim potezom: Magic Johnson poslao poruku majci Dražena Petrovića

Nakon ljetovanja u Hrvatskoj

Oduševio Hrvate svojim potezom: Magic Johnson poslao poruku majci Dražena Petrovića

Endin Čaušević

Legendarni američki košarkaš Magic Johnson prije nešto više od mjesec dana iznenadio je sve odlukom da svoje ljetovanje provede u Hrvatskoj.

Johnson je odlučio da posjeti Hrvatsku, a svi su bili u čudu kada je svoju jahtu "parkirao" u splitskoj luci. Legendarni košarkaš je obišao nekoliko gradova na hrvatskoj obali i nije krio oduševljenje.

Nedavno je završio svoje ljetovanje i odlučio se vratiti u Los Angeles, ali je svojim novim potezom ostavio bez teksta hrvatsku javnost.

Naime, Magic je po povratku u Ameriku poslao poruku Biserki Petrović, majci legendarnog košarkaša Dražena koji je tragično poginuo prije 27 godina u Njemačkoj.

"Odlično sam se proveo na ljetovanju u Hrvatskoj. Hrana je bila odlična, zemlja je prelijepa i čista. Hrvatska je dom jednog od najboljih košarkaša svih vremena, Dražena Petrovića", napisao je Magic.

Top Komentari

Magic32
@Zulfikar priviđaju ti se JNA i ravnogorci u sportskim temama?
1 0
Magic32
@Realist Seljačino nedotupavna, zadrigli smradu *****ko-četnički, samo qurac znaš uzimati usta. Kakve veze ima košarkaška reprezentacija SFRJ sa JNA?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi