Mlada gimnastičarka objavila story na Instagramu i slučajno pokazala više nego što je željela

Amerikanka ponovo u centru pažnje

Mlada gimnastičarka objavila story na Instagramu i slučajno pokazala više nego što je željela

Edmir Škorić

Šta god da Olivia Dunne (21) objavi, uglavnom postane viralno. Ova zgodna gimnastičarka ima čime da se pohvali, a muške fanove je posebno oduševila jednom od posljednjih objava.

Mlada gimnastičarka ponovo je osvojila internet, a ovaj put, očigledno, nenamjerno. Američka zvijezda sa Univerziteta Lousiana State (LSU) postala je opet viralna zbog fotografije na Instagram storyju na kojoj je nosila crni top koji klizi.

Na ovaj način je svojih 4,9 miliona pratilaca počastila dubokim uvidom u svoje poprsje. Influencerica rođena u New Jerseyju je uz fotografiju napisala: "Nedostaješ mi, New York City."

Screenshot: Instagram sotry Olivije Dunne

Prošlog je ljeta otkrila je da je za reklamni post na društvenim mrežama inkasirala više od 500.000 dolara (459.000 eura).

Nije ni čudo jer Dunne svoje obožavatelje uvijek razveseli razigranim videima u pidžami ili odvažnim modnim kombinacijama.

Oglasi

Osim što se proslavila na društvenim mrežama, plavokosa gimnastičarka, koja se proslavila i kao model za kupaće kostime, cijenjena je i zbog svog šarma i borbenosti.

Olivia Dunne počela se baviti sportom kada je imala samo tri godine. Gimnastikom se bavi dugi niz godina, u ovoj disciplini već je nizala uspjehe na međunarodnim takmičenjima.

Zbog svoje ogromne popularnosti, Dunne je među najcjenjenijim studentskim sportistima u Sjedinjenim Državama. Na posljednjem popisu portala on3.com zauzela je treće mjesto. Ispred nje su bili samo fudbaler Arch Manning i košarkaš Bronny James.

Oglasi

Ipak, titulu najpopularnije gimnastičarke ne nosi Dunne, pored sjajne Amerikanke Simone Biles, ali svakako je hit zbog objava na društvenim mrežama, dok u sportskom smislu još nije napravila veće rezultate.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CrlKnbiO_6G[/instagram]

Dunne je postala poznata u gimnastičkom svijetu kao talentirana gimnastičarka s izuzetnom tehnikom i stilom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije