Gdje je nestao Zlatan? Snimci koji su se pojavili otkrivaju dosta toga
Foto - Screenshot

Uživa u odmoru

Gdje je nestao Zlatan? Snimci koji su se pojavili otkrivaju dosta toga

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović osvojio je protekle sezone titulu prvaka s AC Milanom.

Čudesni 40-godišnji Šveđanin ispunio je obećanje prema navijačima po dolasku u klub, a nakon proslave titule otišao je na operaciju koljena koja će ga odvojiti od terena nekoliko mjeseci.

Iako se bliži 41. rođendanu Zlatan nema namjeru stati. Izvjesno je da će dobiti novi ugovor s Milanom za minimalnu cifru, a njegov oporavak teče po planu.

Zlatan za razliku od proteklih godina ne objavljuje previše snimaka s odmora. Odlučio je da u miru uživa, no odlučio je pokazati šta radi.

Iskusni napadač je poznat po tome da voli pecanje. I ovo ljeto je završio sa štapom u rukama i maksimalno uživa u tome.

Ibrahimović je u protekloj sezoni odigrao 27 utakmica u dresu Rossonera i postigao je osam golova.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Ko ga boli racku gdje je on... uziva covjek ko i svi ostali
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi