Olivier Giroud počinje novu karijeru
Postoje sve veće indicije da će francuski fudbaler uskoro napustiti Chelsea i da bi se mogao vratiti u Francusku. Povratak tamo vjerovatno će značiti i početak nove karijere - filmske

Oprobat će se u filmu

Olivier Giroud počinje novu karijeru

Midhat Šljivak

Napadač Chelseaja Olivier Giroud uskoro će se okušati u novom poslu.

Francuski fudbaler dobio je ulogu u Zelenog Goblinau francuskoj verziji novog Spidermana, te će on biti taj koji će davati glas ovom liku.

Nije nikakva rijetkost da su fudbaleri nakon igračke karijere pokrenuli i druge karijere. Međutim, rijetkost je da to rade još dok su aktivni, ali sasvim sigurno da je za Girouda ovo veliki izazov.

Za sada Francuz će morati da se zadovolji samo davanjem glasa jednom od likova, ali ko zna šta će se desiti u budućnosti.

Giroud sasvim sigurno ima planove, a među njima je bez ikakve dileme i gluma koja je velikom dijelu sportista jako privlačna.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi