Ona je nova djevojka Cristiana Ronalda

Seksipilna Nataly zavela igrača Real Madrida

Ona je nova djevojka Cristiana Ronalda

Endin Čaušević

Ljubavni život jednog od najboljih fudbalera svijeta Cristiana Ronalda često je u centru pažnje svjetskih medija.

Nakon što je prekinuo ljubavnu vezu sa poznatom manekenkom Irinom Shayk Ronaldo se dovodi u vezi sa mnogim djevojkama. Danas se u medijima pojavila informacija da je Ronaldo uplovio u ljubavnu vezu sa kolumbijskom manekenkom Nataly Rincon.

Prema pisanju tamošnjih medija Ronaldo je novogodišnje praznike proveu Miamiju gdje je upoznao zanosnu Nataly, a nakon toga su ostali u kontaktu. Navodno, Nataly će ubrzo posjetiti Madrid gdje dogovara nastavak manekenske karijere što je najbolji znak da želi biti blizu svom novom dečku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije