Osam djevojaka na privatnoj zabavi bivše zvijezde Liverpoola, neke su imale 16 ili 17 godina
Estelle Morain je to zamislila kao romantično putovanje u Španiju, ali onda je ugledala i druge parove

Nathaniel Clyne se pobrinuo za ludi vikend

Osam djevojaka na privatnoj zabavi bivše zvijezde Liverpoola, neke su imale 16 ili 17 godina

Edmir Škorić

Nathaniel Clyne, bivši igrač Liverpoola i danas nogometaš Bournemoutha, odlučuo je dobro da se zabavi organizirajući party na Marbelli.

Kada je u prošom kolu Bournemouth igrao na Anfieldu protiv Liverpoola, gdje je teško i poražen, Clyne nije bio u timu zbog stavke u ugovoru u kojoj nema pravo nastupa protiv svog kluba, koji ga je posudio Bournemouthu.

Taj vikend je Clyne odlučio da se dobro zabavi, pa je organizovao party na kojem je bio sa sedam prijatelja, na istom je bilo osam cura. Navodi se da su neke od njih stare svega 16 ili 17 godina.

Pretpostavlja se da je na zabavi bila i Estelle Morain, ljepotica s Instagrama koja je objavila na spomenutoj društvenoj mreži sliku iz vile na plaži za koju se smatra da je plaćena 3.000 funti za noć.

Izvor blizak The Sunu je kazao da je Clyne spavao sa Estelle i da su te večeri njih dvoje bili zajedno.

Nakon što je Estelle stigla u Marbellu, ponadala se da je to romantično putovanje, no onda je shvatila da je tu da "popuni" mjesto.

"Tinejdžeri su se poznavali, no nijedna od tih djevojaka se nije znala. Svi su bili oko Nathaniela, koji je trošio na hiljade, nije žalio da kupi dobru hranu, piće, iznajmio je vilu...

Društvo je popilo nekoliko desetina boca skupog šampanjca Moeta. Jedan dio večeri proveli su u noćnom klubu. Sve je trajalo više od dva dana, nakon čega su se vratili u Englesku.

Top Komentari

Woohoo23
Dobra pi*ka, eto šta ti je kad si pun ko brod, k,raš dobre pi.ke svaki dan, kako sam vidio ovaj članak udjem na instagram od ove, dr*am ko lud danas. Ko i redakcija ss.ba
2 0
NKZ1922
MashAllah, sve iz fine kuce
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti