24

Komentari (24)

Seva1956
poslije jebanja, nema kajanja !
zaboti janos
Ako je sport karanje i kurvanje,onda ok moze i ovaj Blic clanak.
Novibroj
Ja se nebi hvalio da Sam ga umocio. Vranjes prava internet prostitutka
Horde
Ima li negdje neko na ovom ss.ba da prati šta se piše ? Neko da ukloni ovakve novosti na SPORTSKOM portalu ako se to više može nazvati ? Ima li negdje prijaviti ovakve novosti ? Izgleda da se portal mora mijenjati.
AMKO
Otkud gospodzo karelusa tom vasem izrodu cetnicicu usranom vas telefon
adoado
Ovo sad prelazi granice ove stranice, pretvarate sportsport.ba u trac novine. Jebo il nije jebo, place on place ona.... to nikog neinteresuje. Zajebali se oboje sto je se saznalo i gotovo.
mile
Ognjene ja sam uz tebe?
Edin Merlin
HAHAAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHHAH
Naser
vranjes je projekt velikosrpske politike..a karleusa je najvecu protivnik te politike koja potice ljude mase da se odreknu te politike..vidite koja je masa protiv rezima..i oni hoce da uklone jelenu jer potice mase protiv njih..ne nasjedajte na velikisrpsku politiku..vranjes je njihov projekat
Benjamingst
Ta JK isto je izjavila da nebi Ratka Mladica nikad izdala. Neki dan napisa, dosta vise te Dzhadske muzike. Psoavala je jednoj Bosnjakinji davno.. Islam, vijeru itd... Tako da I JK je dvolicna osoba.
pogba69
Benjamine ubij se zajedno sa Ogijem
Benjamingst
Jel si procitao sta sam napisao? Ja nebranim broj 6, niti sam ga spomenio, nego sam pisao o JK... No broj 6 nista bolji nije od JK, a ja Srbima niti vijerujem niti cu vijerovati. Vranjes niti podrzavam niti ga branim... mars iz Reprezetacije BiH.... a JK je dvolicna osoba.
Bosnjokalesija
Bilo je jebacine , bilo je Jelene moj.....;) A mi se rjesismo ovog mangupa , nikad ga vise u repki necemo vidjeti... Otkazo sahat totalno..
Benjamingst
Ima slika na JK od broj 6 kako place hehehehe lud tip 100% a I ova JK nista bolja od njega...
Benjamingst
Pazi samo slike... zena postena nebi ona Duska svog varala... a izgleda kao da je iz nekog Horror filma....
Benjamingst
Ova JK pevo sto je ruzna, drugo glupa, trece umisljena, cetvrto kurva svoje klase, peto izgleda kao da je musko neko.. Seto BROJ 6 JE SJEBO I to pravo. Uglavnom glupa JK... odvratna inace. Skoro je nesto izjavila Dzihadska muzika itd... Eto ti sad broj 6 da te onako javno bruka.
mer12
Kao i sve Zvijezde Granda od Cece pa nadalje sve rugoba do rugobe....
MirzaBarucic
Mikro kurčić, hahahahahaha
Tlilla
U avazu imaju bolje slike. Tu je podpuno gola i nesto se dira dolje. Valjda je nesto zasvrbilo
Tlilla
Mozda sada zaboravi Jalu i Bubu na tren. Ima bitniji stvari
Junuz
Ma mozes ti prdit sad koliko hoces
Haroni
Ovo več počinje bit interesantno. Ako več neče savez da ga kloni iz repke, možda ga neko iz Čitulje makne za nas.
Tlilla
Joj ja mislim da sam jedini koji uziva kad se dvije budaletine svoje vrste svadjaju javno.
Tlilla
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.