Oštre prijetnje Karleuše: "Ubij se odmah, crve mali, nećeš više nikad i nigdje zaigrati!"
Jelena Karleuša nije ostala dužna bh. reprezentativcu, odlučila je da mu javno zaprijeti nakon što su objavljene njene "zabranjene" fotografije

Ovo je više od skandala

Oštre prijetnje Karleuše: "Ubij se odmah, crve mali, nećeš više nikad i nigdje zaigrati!"

E. Škorić

Popularna srbijanska pjevačica Jelena Karleuša se oglasila na Facebooku nakon što su procurile fotografije eksplicitnog sadržaja koje je navodno slala bh. reprezentativcu.

Već dva dana traje žestoka svađa na relaciji Karleuša - stoper Andrlechta, koji je sve zakuhao objavom na Instagramu, kada je ispričao da je Jelena dolazila kod njega i da su se viđali dvije godine.

Sada je Karleuša ostavila prijeteću poruku u kojoj tvrdi da Igrač broj 6. više nikada neće zaigrati fudbal i da u Bosni "znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašističko rasističko govno. Ti crve bolesni možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sjedim na njušci...", između ostalog je napisala Karleuša.

Fotografije koje je Karleuša slala bh. defanzivcu možete vidjeti OVDJE, a sve je počelo njegovim objavama na Instagramu.

Top Komentari

Haroni
Ovo več počinje bit interesantno. Ako več neče savez da ga kloni iz repke, možda ga neko iz Čitulje makne za nas.
44 0
Naser
vranjes je projekt velikosrpske politike..a karleusa je najvecu protivnik te politike koja potice ljude mase da se odreknu te politike..vidite koja je masa protiv rezima..i oni hoce da uklone jelenu jer potice mase protiv njih..ne nasjedajte na velikisrpsku politiku..vranjes je njihov projekat
24 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi