Otkriveno šta se desilo u kući Neymarove mame: Mladi ljubavnik je na kraju dobro prošao...

Tiago zadobio tešku povredu

Otkriveno šta se desilo u kući Neymarove mame: Mladi ljubavnik je na kraju dobro prošao...

Midhat Šljivak

Brazilski mediji prethodnih dana prate situaciju oko odnosa između Nadine Goncalves (52), majke fudbalske zvijezde Neymara, te njenog partnera Tiaga Ramosa (23).

Prije nekoliko dana par je započeo samostalan život u luksuznom stanu u Sao Paolu, a odmah je došlo i do svađe i incidenta između Nadine i mladog ljubavnika.

Nakon vike i galame čulo se pucanje stakla. Zatim je stigla Hitna pomoć i Tiago je prevezen u bolnicu.

On je imao duboke posjekotine ne ruci. Zaradio je čak 12 šavova, a brazilski mediji otrkivaju šta se dešavalo.

"Tiago je udario rukom u prozor stana u kojem se nalaze. Bio je primoran da ide u bolnicu jer su posjekotine bile poprilično ozbiljne. Na tricepsu mu je 12 šavova".

Komšije su policiji prije incidenta prijavile galamu iz stana. Na kraju se ispostavilo da je došlo do svađe, a Tiago policiji nije želio da otkrije šta se tačno desilo i tvrdio je da se ne sjeća.

Ipak, brazilski mediji su došli do informacija da je između para došlo do žestoke svađe. Zbog toga se čula vika i galama, a zatim je mladi ljubavnik rukom razbio prozor.

Na kraju je dobro i prošao...

Top Komentari

BlueBoys
Rekla mu da obrise nos i da ide igrati klisa! :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije