Ovo košta 65.000 funti?! Auba baš ne zna gdje će s novcem
Gabonac zarađuje ogroman novac u Arsenalu, a inače je poznat kao veliki zaljubljenik u bijesna automobila i luksuzan život

Troši i ne razmišlja

Ovo košta 65.000 funti?! Auba baš ne zna gdje će s novcem

E. Škorić

Napadač Arsenala Pierre-Emerick Aubameyang je pauzu zbog nastupa reprezentacija iskoristio da ode do Dubija.

U Dubaiju je gabonski reprezentativac posjetio poznati restoran Salt Bae gdje se družio sa kuharom i poduzetnikom Nusretom Gokceom, zvijezdom kulinarstva koji ima lanac restorana Nusr-et.

Poznat je po tome što na poseban način začinjava hranu, a također ima i majstorsko umijeće rukovanja s noževima.

Ipak, pored Nusreta, velika zvijezda u njegovom restoranu bio je Auba, koji je na ruci nosio narukvice od 65.000 funti. Imao ih je dvije, jedna je u vrijednosti od 34.700, a druga vrijedi 28.400 funti

I dok neki gledaju kako da prežive do kraja mjeseca, Auba za osnovne sitnice plaća i po stotine hiljada funti, a naravno da je to samo mali dio onoga što sebi svakog mjeseca priušti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije