Paige Špiranac uhvaćena s čovjekom kojeg je ismijavala: "Uzbuđena sam zbog onog što smo snimali"
Nekada je Paige Špiranac ismijavala Brysona DeChambeaua, no sada je druga priča.

Poznata golferka

Paige Špiranac uhvaćena s čovjekom kojeg je ismijavala: "Uzbuđena sam zbog onog što smo snimali"

Eldar Ganibegović

Nekada ga je ismijavala na društvenim mrežama, a sada se fotografisala s njim. Paige Špiranac tako je potpuno promijenila priču o Brysonu DeChambeauu.

Poznata bivša golferka Paige Špiranac jedna je od najpopularnijih žena u golfu. Radi se o Amerikanki hrvatskog porijekla.

Itekako je aktuelna na društvenim mrežama. Nerijetko objavljuje provokativne fotografije koje su joj, budimo realni, i donijeli veliku slavu.

Bivša golferka ima svoju ekskluzivnu stranicu pod nazivom OnlyPaige. Tamo objavljuje dosta sadržaja, te daje golf instrukcije. Međutim, sada je tema malo drugačija.

Paige Špiranac upoznala Brysona DeChambeaua

Nekada ga je ismijavala na društvenim mrežama. Međutim, Paige Špiranac sada je imala priliku da upozna LIV Golf zvijezdu Brysona DeChambeaua.

Potpuno je promijenila priču kada je on u pitanju. Sada mu je fan, a inostrani mediji nagađaju da je ovaj dvojac možda i u vezi. 

Oglasi

"Moram odati priznanje koje zaslužuje Bryson DeChambeau. Javno sam ga trolovalau prošlosti, ali lično je bio samo ljubazan, zabavan i samozatajan. Potpuno suprotno od onoga kako sam ga doživljavala tijekom godina", napisala je Špiranac na X-u, pa dodala:

"I mislili biste da bih trebala znati bolje jer mi se to događa svaki dan. Uzbuđen sam što ćete vidjeti sadržaj koji smo snimali i prilika da nas oboje bolje upoznate! Uskoro."

DeChambeau je bio sa zvijezdom sveučilišnog golfa Liliom Schneider oko godinu dana te je sve vrlo tiho prekinuo, dok Paige Špiranac nije bila ni s kim od razvoda.

Ovaj par je dugo bez trajne veze i inostrani mediji špekulišu da se nešto "kuha" između njh.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi