Ljepotica hrvatskih korijena bacila u trans milione - Dovoljan je bio jedan potez rukama

Paige zna kako se nositi s pratiocima

Ljepotica hrvatskih korijena bacila u trans milione - Dovoljan je bio jedan potez rukama

Midhat Šljivak

Atraktivna Paige Spiranac (30) spremna je počastiti svoje pratioce za novogodišnje praznike. 30-godišnjakinja hrvatskih korijena je najavila sve zanimljivim videom.

Paige Spiranac nekadašnja je golferka. Važila je svojevremeno za jednu od najatraktivnijih sportistkinja svijeta, ali je svoj interes prebacila na platforme za odrasle, gdje zarađuje ogromne cifre.

Ova ljepotica hrvatskog porijekla spremna je za novogodišnje praznike počastiti svoje pratioce. Želi pokazati svoje ogromne grudi i to je najavila na zanimljiv način.

"Nisi dovoljno dobar u golfu da bi sad poludio", napisala uz video u kojem pokušava prikazati svoje ogromne grudi.

Zato će poklon dobiti svi njeni pratioci na platformama za odrasle. Spremna je za korak naprijed i očigledno se sprema javno prikazati ono što mnogi žele vidjeti.

Oglasi

Njene atraktivne fotografije su itekako vatrene. Nije zato nikakvo čudo što joj raste popularnost i što je veća nego u periodu kada se bavila sportom.

Novac pored platformi za odrasle atraktivna Paige zarađuje i kao instruktorica golfa i sigurno je ogroman red muškaraca pred njenom kancelarijom.

Paige rekla istinu o svojim ogromnim grudima

Ova plavuša izuzetno atraktivnih oblina govorila je o svojim grudima za koje kaže da su prirodne.

"Grudi su mi prave. Veće su nego inače zato što sam se udebljala", poručila je Paige i nastavlja priču.

"Ljudsko tijelo je magično. Eto, meni su grudi porasle zbog debljine. Nisam imala dovoljno novca da ranije kupujem sve što želim i da imam prikladnu odjeću za golf, pa sam nosila sve što sam imala u ormaru. Tako sam naučila igrati golf", poručila je ona.

Iako ima priču, mnogi su mišljenja da Paige ne govori istinu što se grudi tiče i da je posjetila hirurga. Ipak, nju priče ne pogađaju i ona se ne bavi previše njima.

Paige je zaista jedna od najzgodnijih sportistkinja svijeta i nije nikakvo čudo što bi brojni muškarci rado da je vide bez odjeće.