Hrvatica koja je izabrana za najzgodniju ženu svijeta skinula sve sa sebe, pa razočarala jednog fana
Paige Špiranac ne podržava golotivnju. Foto: Instagram.

Paige Špiranac u elementu

Hrvatica koja je izabrana za najzgodniju ženu svijeta skinula sve sa sebe, pa razočarala jednog fana

Eldar Ganibegović

U papirima Amerikanka, porijeklom Hrvatica, koja je u prošlosti proglašena najzgodnijom ženom svijeta, Paige Špiranac, razočarala je jednog fana na svojoj stranici. 

Poznata bivša golferka Paige Špiranac jedna je od najpopularnijih u svom sportu. Međutim, više zbog svojih provokativnih fotografija. 

Na dolje priloženoj fotografiji vidi se da je skinula sve sa sebe, no svejedno ništa nije otkrila. Jasno, takve stvari ne smije objaviti na društvenim mrežama.

Međutim, da li to radi na svojoj stranici OnlyPaige? Jednog fana je zanimalo i ostalo je razočaran.

Paige Špiranac se ne skida ni na OnlyPaige stranici

Bivša golferka ima svoju ekskluzivnu stranicu pod nazivom OnlyPaige. Tamo objavljuje dosta sadržaja, te daje golf instrukcije.

Oglasi

Također, svojim pratiocima pruža priliku da postavljaju pitanja, na koja ona onda odgovara. Jednog je razočarala odgovorom.

Nakon što ju je fan upitao o njenom stavu o golotinji i o tome da li bi se ona možda skinula i pokazala sve, odgovorila mu je:

"Nije sramota ako to neko radi, ali ja se ne bih osjećala ugodno da to uradim. To možete naći negdje drugo na internetu, besplatno je."

[instagram]https://www.instagram.com/p/C1Ai4jjyO81/[/instagram]

"Htjela sam napraviti veću vrijednost, pa sam se usredotočila na upute za golf. Z tome sam stvarno dobra i to volim raditi. Toliko toga je na OnlyPaigeu. I da, tamo ima vrlo seksi slika, ali nema golotinje. Mislim da ima nečeg seksi u tome da upotrijebiš svoju maštu i ne pokažeš ništa", dodala je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi