Amerikanka hrvatskih korijena je zablistala u elegantnoj haljini: "Sreća pa je zaboravila grudnjak"

Paige opet dominira

Amerikanka hrvatskih korijena je zablistala u elegantnoj haljini: "Sreća pa je zaboravila grudnjak"

Edmir Škorić

Amerikanka hrvatskih korijena Paige Spiranac (30) postala je svjetski popularna. Na Instagramu je prati skoro četiri miliona, a časopis Maxim nazvao ju je najljepšom ženom na svijetu.

Spiranac je zadnji profesionalni turnir u golfu odigrala prije šest godina, a onda se u potpunosti posvetila društvenim mrežama preko kojih zarađuje ogroman novac.

Sada je dobila poziv na jedan event humanitarnog karaktera u Las Vegasu gdje se pojavila na crvenom tepihu i sve ostavila bez teksta.

Ona je obukla svečanu zelenu haljinu pripijenu uz tijelo, ali bez grudnjaka, pa su ponovo njene velike grudi bile u prvom planu. Komentari su razni, ali jedan od njih se izdvojio: "Srećom pa je zaboravila grudnjak".

Paige Spiranac je ponovo 'natjerala' sve ostale da se okreću ka njoj

Iako su se na svečanosti uglavnom pojavljivale slavne ličnosti iz svijeta filma poput Frankiea Muniza iz sreije Malcolm u sredini, Špiranac nije bila jedina sportska zvijezda, pošto se pojavila i bokserska ikona Suger Ray Leonard.

Plavuša zbog svog atraktivnog izgleda konstantno privlači pažnju tabloida, a nedavno su je prozivali kako je povećala grudi.

Oglasi

"Grudi su mi prave, samo sam se udebljala", objasnila je Paige, koja je umorna od učestalih pitanja da li su njene obline prave ili ima implantate u grudima.

"Grudi su mi postale veće, samo što je ljudsko tijelo nešto magično", kazala je ova 29-godišnja ljepotica. Ona se u septembru osvrnula na stalne kritike koje dobija na račun svog odijevanja, jer poznato je da je uglavnom u kratkim komadima odjeće i da izgleda veoma atraktivno.

"Bavila sam se gimnastikom prije nego sam počela igrati golf. Bilo mi je tako ugodno nositi spandeks (sintetičko vlakno poznato po elastičnosti op.a) jer sam se u tome osjećala udobnije i lakše.

Oglasi

"Kada sam prešla na golf, malo smo se mučili finansijski, tako da nisam imala luksuz da izađem i kupim potpuno novu garderobu prikladnu za golf. I tako, nosila sam ono što je bilo u mom ormaru, a to je bilo odjeća za vježbanje. Upravo sam tako naučila da igram golf".



Top Komentari

antiTrojkas
Ovaj portalcic postaje bas UZP portal?!Mora se istaci da njene sise i guzovi imaju-hrvatske kirjene??!!Hajd malo o Modricu..bice i koji TJEDAN na Jadranu,od nekim od garaza...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti