Golferka Paige Špiranac napravila haos na US Openu, haljina nije mogla sve da pokrije

Doputovala u New York

Golferka Paige Špiranac napravila haos na US Openu, haljina nije mogla sve da pokrije

Endin Čaušević

Najpoznatija golferka na svijetu, Paige Reene Špiranac, ponovo je u centru pažnje nakon što se jučer pojavila na US Openu u izazovnom izdanju, a haljina koju je obukla posebno je naglasila njene atribute.

Amerikanka hrvatskih korijena prije nekoliko godina napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama kada je počela objavljivati svoje golišave fotografije, a to joj je donijelo ogromnu popularnost.

Paige je postala najpoznatija golferka na svijetu, a u izazovnim izdanjima pojavljuje se i u javnost, te ponosno pokazuje svoje atribute.

Ona je jučer iznenadila mnoge dolaskom u New York gdje je pratila mečeve US Opena, a naravno glavna tema bilo je njeno golišavo izdanje.

Paige se na tribinama pojavila u kratkoj haljini koja ističe njene grudi i zadnjicu, a rijeko koji muškarac se nije okrenuo kako bi ju "odmjerio" od glave do pete.

Oglasi

Ona je objavila fotografiju s US Opena na Instagramu, a nakon toga svima je bilo jasno zašto je Paige jučer bila glavna tema na ovom Grand Slam turniru u New Yorku.

Opis nije dostupan.

Inače, Paige na Instagramu prati skoro četiri miliona eura, a najveće prihode ostvaruje putem sponzorskih objava.

Na revijalnim turnirima se pojavljuje uvijek u izazovnim izdanjima jer je svjesna da je tako uvijek u centru pažnje i da joj to pomaže što se tiče popularnosti.

Top Komentari

user1676286668
Ne treba ni gledati ko piše članak po slici se zna da je perverznjak čauš u glavnoj ulozi sramota....
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi