Paige Spiranac je istrčala iz spavaće i počela da se skida - Snimak je brzo postao viralan

Paige Spiranac je istrčala iz spavaće i počela da se skida - Snimak je brzo postao viralan

Edmir Škorić

Usporene snimke Paige Spiranac (30) dok se iz spavaće sobe u trku prerušava u golferku ubrzale su puls njenih fanova.

Bivša zvijezda golfa, koju je muški časopis Maxim 2022. godine proglasio najseksi ženom na svijetu, oduševila je svojih gotovo četiri miliona pratilaca na Instagramu sa videom u kojem je predstavila kako se presvlači golferka.

Paige je željela pokazati kako se doslovno iz kreveta u trku presvlači i oblači odjeću za golf, a usporeni snimak dok trči u crnom donjem vešu nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

"Upravo sam napisala 'na putu sam' tekst lol", pisalo je u opisu snimka koji je postao viralan, a neki fanovi ostavljali su veoma interesantne komentare, pa joj je jedan pisao da nažalost ne može gledati njene snimke jer onda neće stići nijednu do svojih dnevnih obaveza.

Oglasi

Obasipali su je komplimentima kao uvijek uz poruke da je najzgodnija žena na svijetu i da izgleda savršeno.

Od završetka karijere profesionalne golferke u decembru 2016., Spiranac je zarađivala modelingom (uključujući Sports Illustrated), savjetima o golfu na Instagramu i oglašavanjem.

Osim toga, vodi i stranicu za plaćanje pod nazivom “OnlyPaige”, a sličnost s poznatim erotskim portalom “OnlyFans” vjerovatno nije slučajna.

Ali svako ko sumnja na eksplicitne sadržaje ili erotske snimke nije u pravu. Spiranac naime prikazuje ekskluzivan, ali bezopasan sadržaj, uključujući nove vlogove o golf igralištu sa savjetima i trikovima bivše profesionalne igračice golfa.

Oglasi

Jedan od fanova nedavno ju je javno pitao da li bi bila spremna pokazati intimu svog tijela, a Paige mu je odgovorila:

"Nije sramota ako to neko radi, ali ja se ne bih osjećala ugodno da to uradim. To možete naći negdje drugo na internetu, besplatno je."

"Htjela sam napraviti veću vrijednost, pa sam se usredotočila na upute za golf. U tome sam stvarno dobra i to volim raditi. Toliko toga je na OnlyPaigeu. I da, tamo ima vrlo seksi slika, ali nema golotinje. Mislim da ima nečeg seksi u tome da upotrijebiš svoju maštu i ne pokažeš ništa", dodala je.

Iako njeni "časovi" izgledaju provokativno, na kraju ipak svi uživaju da je gledaju, ali jasno je da se ima šta i naučiti o golfu i oni koji ga planiraju igrati, svakako bit trebali da je "zaprate".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti