Djevojka koja skida sve sa sebe: Eksplicitne fotografije sportistkinje kao poklon pred veliki biznis
Foto - Instagram

Paige nudi sve besplatno

Djevojka koja skida sve sa sebe: Eksplicitne fotografije sportistkinje kao poklon pred veliki biznis

M. Šljivak

Atraktivna američka borkinja Paige VanZant (28) nastavlja mušku populaciju ostavljati bez daha.

Iz dana u dan ova 28-godišnjakinja na društvene mreže postavlja zaista nestvarne fotografije. Golišave su do krajnjih granica i na sebi ostavi tek toliko odjeće da ne dobije blokadu od strane Instagrama.

Paige VanZant ogroman novac zarađuje skidajući sve sa sebe. Imala je svoju vlastitu platformu, a sada se odlučila bizns prenijeti i na mnogo poznatiji Only Fans.

Na ovoj platformi omogućena je zarada prodajom eksplicitnih snimaka i fotografija. Mnoge poznate ličnosti zgrnule su ogroman novac od ovog posla, a sada je tamo otišla i atraktivna Paige.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ci23UbGupCl/[/instagram]

Dolazak na ovu platformu Paige je odlučila proslaviti atraktivnom fotografijom iz kreveta. Tokom vikenda omogućila je besplatne preglede svog sadržaja i tako je obradovala brojne muškarce širom svijeta.

Oglasi

Paige VanZant maksimalno koristi svoj izgled. Uzima ogroman novac na tome i iz dana u dan je sve popularnija.

Skidanje joj donijelo više novca nego svi ugovori: Gledali su me kao seks simbol, to sam iskoristila

Paige VanZant bila je veoma popularna borkinja u UFC-u. Ipak, odlučila se na odlazak i potpisala je za BKFC, gdje se bori u boksu bez rukavica.

Ističe da borilačke sportove radi iz ljubavi. Glavno zanimanje joj je snimanje video uradaka i fotografija koje potom prodaje na platformama predviđenim za to.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CiLivvLveVD/[/instagram]

Oglasi

"Kad sam potpisala za BKFC zarađivala sam više novca po borbi nego u kompletnoj UFC karijeri. Trenutno od ovog posla zarađujem mnogo više nego od ugovora i to je ludo."

"Ne moram se boriti jer sam finansijski stabilna. Kada se prestanem boriti spremna sam naći normalan posao i raditi. Ne planiram ići na koledž ili tražiti neke nove izazove. Želim sačuvati novac kako bih se mogla mirno umiroviti. Radila sam naporno na svom izgledu i sada želim na svemu zaraditi novac".

U profesionalnoj MMA karijeri VanZant je na omjeru od osam pobjeda i pet poraza. U boksu bez rukavica upisala je dva poraza iz dva meča.

Također, novac zarađuje i kao hrvačica. Potpisala je ugovor s organizacijom AEW, gdje za sada ima sporadična pojavljivanja.

Oglasi