Poznata sportistkinja sada živi od OnlyFansa: Objavila privatne slike koje je slala mužu

Paige privlači veliku pozornost

Poznata sportistkinja sada živi od OnlyFansa: Objavila privatne slike koje je slala mužu

Edmir Škorić

Američka borkinja Paige VanZant privlači veliku pozornost zbog svog atraktivnog izgleda, ali i svojih postupaka.

Nekadašnja MMA zvijezda danas karijeru gradi u boksu bez rukavica, ali ne ide joj baš najbolje jer je doživjela dva poraza u dva meča. No, ima ogromnu podršku, a istovremeno zarađuje bogatstvo objavama na društvenim mrežama.

Često objavljuje fotografije koje graniče sa moralnošću, a trenutno radi na promovisanju svoje Only Fans stranice gdje takođe zarađuje ogroman novac.

Otvoril je i profil na Instagramu pod nazivom Paige VanZant Exclusive na kojem objavljuje polugole fotografije.

Sada je objavila i video na Instagramu u kojem je otkrila kakve je slike slala mužu na početku veze, a kakve mu šalje danas...

[instagram]https://www.instagram.com/reel/CXKZsvxF-Ae/?utm_source=ig_embed&ig_rid=314afde7-ae98-4740-8bf6-0562843c2f3f[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUNo2FjL5S5/[/instagram]

Top Komentari

amex
Sad i jest samo za toga..
1 0
Bereta
Sami zalogaj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi