VanZant odradila vruće fotkanje: Obline jedva stale u bikini

Američka borkinja

VanZant odradila vruće fotkanje: Obline jedva stale u bikini

O. Lekić

Američka borkinja Paige VanZant u javnosti je poznata i po svom atraktivnom izgledu.

I dok u oktagonu pokazuje sliku fajterke željne pobjede, izvan ringa 24-godišnja Paige pažnju javnosti plijeni zbog atraktivnog izgleda, a svjesna toga ne libi se ni da s vremena na vrijeme počasti fanove golišavim fotografiju.

Seriju takvih sada je Paige odlučila napraviti za ugledni "Sports Illustrated". Fotkanje je odrađeno na plaži, a Paige je pozirala u donjem rublju i kupaćim kostimima, što je izazvalo veliko oduševljenje među njezinim mnogobrojnim fanovima.

"Sijaš"; "Nemaš konkurenciju"; "Kao anđeo", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Paige se inače trenutno oporavlja od loma ruke, zbog čega je bila primorana i otkazati nastup na UFC-u 236. Baterije puni u Meksiku sa suprugom Austinom Vanderfordom.

Top Komentari

mmmaa
de prestanite više ove golotinje stavljati na "SPORTSKI" portal
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.