Pamela Anderson se žestoko osvetila Adilu Ramiju što ju je varao: Uništila mu transfer iz snova

Ništa od odlaska u MLS

Pamela Anderson se žestoko osvetila Adilu Ramiju što ju je varao: Uništila mu transfer iz snova

Endin Čaušević

Francuski fudbaler Adil Rami nedavno je završio ljubavnu vezu sa američkom glumicom Pamelom Anderson.

Pamela je čak 19 godina starija od francuskog igrača, ali ih to nije spriječilo da dvije godine budu u ljubavnoj vezi. Pričalo se čak da će se vjenčati, ali je onda sve puklo preko noći.

Američka glumica je putem Instagrama otkrila da je ostavila Ramija jer ju je varao, a francuskog igrača čak je nazvala čudovištem. Ispostavilo se da je Rami vodio dvostruki život i to mu se žestoko obilo o glavu.

"Teško je prihvatiti činjenicu da su posljednje dvije godine mog života bile velika laž. Prevarila sam se i povjerovala da smo u velikoj ljubavi", napisala je Anderson stavljajući pritom stikere slomljenog srca.

O bivšem partneru više nema lijepo šta reći.

"Šalio se o drugim igračima koji su imali djevojke koje su živjele u blizini njihovih žena. Zvao je te ljude čudovištima, ali ovo je gore. Lagao je sve. Kako je moguće kontrolirati dva ženska srca i umove. On je čudovište", poručila je Anderson.

Sve ono što je Rami uradio Pameli mu se žestoko vratilo. Naime, njegov san bio je da živi u Los Angelesu i tu je htio nastaviti svoju karijeru. Navodno, potpis za jedan od klubova iz LA je bio dogovoren, ali je sve propalo.

Američki mediji prenose da je Pamela razgovarala s čelnicima MLS kluba i da ih je uvjerila da je totalni promašaj ako dovedu Ramija, te im je pričala o kakvom čovjeku se radi. Na kraju je Rami ostao bez angažmana u Americi i još uvijek je član Marseillea.

Top Komentari

doa297
inace Pamela poznata kao "postena"
4 1
Keno
Ja ja kako da ne, nakon toga je otsila kod trumpa da zabrani francuzima da ulaze u ameriku
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi