Kraj ljubavi Adila Ramija i Pamele Anderson: To je čudovište...

Glumica razočarana

Kraj ljubavi Adila Ramija i Pamele Anderson: To je čudovište...

Ljubavnoj vezi između fudbalera Adila Ramija i glumice Pamele Anderson došao je kraj.

Unatoč velikoj razlici u godinama (19) Adil i Pamela zabavljali su se skoro dvije godine, u jednom trenutku se činilo i da planiraju stati na 'ludi kamen', međutim na svoju aferu stavili su tačku.

Da je došao kraj ljubavi potvrdila je i slavna Pamela, a za krah njihove veze krivac je navodno Adil koji je sve vrijeme vodio dvostruki život.

"Teško je prihvatiti činjenicu da su posljednje dvije godine mog života bile velika laž. Prevarila sam se i povjerovala da smo u velikoj ljubavi", napisala je Anderson stavljajući pritom stikere slomljenog srca.

O bivšem partneru više nema lijepo šta reći.

"Šalio se o drugim igračima koji su imali djevojke koje su živjele u blizini njihovih žena. Zvao je te ljude čudovištima, ali ovo je gore. Lagao je sve. Kako je moguće kontrolirati dva ženska srca i umove. On je čudovište", poručila je Anderson.

Pamela se zbog fudbalera bila preselila iz Los Angelesa u Francusku kako bi redovito mogla odlaziti na njegove utakmice.

Top Komentari

Adnanos
Jebo je on bukvalno nanu.
0 5
Adnanos
Nebi je tako ni da mi plate. Ona je bila bomba sa 17-18 gd ali sada je kao uvena sljiva - jos malo pa ce se u rakiju pretvorit.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti