Nakon Pameline priče oglasio se i Adil Rami

Pukla ljubav

Nakon Pameline priče oglasio se i Adil Rami

Fudbaler Adil Rami i 18 godina starija glumica Pamela Anderson više nisu zajedno.

Iako se do prije nekoliko činilo da će svoju ljubav krunisati brakom, nekada najseksipilnija žena na svijetu šokirala je javnost na Instagramu i optužbama za Adilovu nevjeru koja je trajala dvije godine.

"Teško je prihvatiti činjenicu da su posljednje dvije godine mog života bile velika laž. Prevarila sam se i povjerovala da smo u velikoj ljubavi", napisala je Anderson stavljajući pritom stikere slomljenog srca.

Nije dugo trebalo čekati da se oglasi i sam fudbaler, koji, s druge strane, tvrdi kako je njegova ljubav prema Pameli bila iskrena.

"Pauza nikad nije jednostavna. Često u takvim slučajevima emocije mogu preuziti čovjeka i dopustiti da se stvari preuveličaju. Pamela je potpuna osoba, koju duboko poštujem, s vlastitim uvjerenjima, iskrena u svojim borbama i prema njoj je moja ljubav bila uvijek iskrena. To je ono što želim pamtiti. Mislim da ne bismo trebali otkrivati našu intimnost i historiju koja se tiče samo nas. Međutim, u ovom trenutku želim nešto rasvijetliti", napisao je Rami, pa odbacio optužbe:

"Ni u kojem slučaju ne vodim dvostruki život, jednostavno sam vezan i naklonjen očuvanju trajnog odnosa sa svojom djecom i njihovom majkom Sidonie koju duboko poštujem. To je trebalo biti transparentno u našim odnosima. Pretpostavljam."

Ne skriva da mu je cijela priča teško pala.

"Želim mir i diskreciju našim porodicama i prijateljima, čak i ako me boli i povrijeđen sam. Nadam se da razumijete i poštujete to", istakao je Rami čiju je objavu lajkalo više od 90.000 fanova.

Baš kao i Rami, i Pamela je u prošlosti bila u braku. I to više puta. Iz trogodišnjeg braka s muzičarem Tommyjem Leejem (55) ima sinove Brandona (22) i Dylana (20).

Top Komentari

SeoRusilac
Covjek sebi ispunio tinejdzerske mokre snove da povali Pamelu. Obavio posao i sutnuo
5 0
SeoRusilac
Pamela je nevina #PrayForPamela
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi