Realovoj velikoj zvijezdi javila da mu rađa blizance, on joj poslao sramotnu poruku i blokirao!

Pamella otkrila 'istinu'

Realovoj velikoj zvijezdi javila da mu rađa blizance, on joj poslao sramotnu poruku i blokirao!

E. Škorić

Pamella Cristina Costa Souza je 21-godišnja djevojka koja je napadaču Real Madrida Rodrygu rodila blizance, a sada se žali kako joj se rugao kada mu je javila da je trudna i da čeka njegovu djecu.

Kozmetičarka već ima stariju kćer iz druge veze, a sada je javno gostovala u jednoj emisiji kako bi otkrila da je hodala sa Rodrygom i da je na jednoj od njegovih zabava zatrudnila, ali da je on ostao nemaran i da nije želio da zna za blizance kojima je, navodno, otac.

"Ostali smo oko pet puta na zabavama koje je on sam priređivao. Ovaj zadnji put sam na kraju ostala trudna. Sedam dana kasnije, ipak sam otišla na njegovu zabavu i počela sam osjećati čudne stvari. Uzela sam lijekove i laboratorijske testove: bili su pozitivni", kazala je Pamella.

Saznavši za dijagnozu, Pamella je izjavila da je njemu (Rodrygu) prvom javila, ali ju je on okrivio za trudnoću ironično napisavši da ostaje trudna čim "vjetar puhne". Zatim joj je rekao da će "moja ekipa sve to srediti". Ubrzo ju je i blokirao...

"'Kad vjetar puhne, ti zatrudniš' mi je napisao na WhatsAppu kad sam ostala trudna. Napravila sam test i on je prvi saznao. Jednom smo samo razgovarali, kao on bi dao ime jednom od njih, a onda je nestao".

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgkrD8bumOA/[/instagram]

Oglasi

Pamella je također tvrdila da je Rodrygo odbio napraviti DNK test te da je očinstvo potvrđeno tek nakon prikupljanja genetskog materijala od njegovih roditelja.

Ono "najgore" što je spomenula Pamella, osim napadačevog nedostatka kontakta s bebama ima veze s još jednom očevom odgovornošću: novcem. Prije nekoliko mjeseci Rodrygo je ponudio dvije minimalne plate za alimentaciju, dok je zahtijevana 10 puta veća isplata (20 minimalnih plata).

"Još uvijek smo u svađi. Troškovi koje danas imam su oni koje već imala s kćeri, ali sada imam još dvoje male djece. Moji su troškovi znatno veći sa dodatno dvoje djece. Mi živimo značajno teže i siromašnije nego on", rekla je.

Na kraju je izjavila da je brazilski napadač samo jednom imao kontakt s djecom.

Oglasi

"Kada je došao u Brazil, iznajmio je sobu, ali mi je zabranio ulazak i ostao s djecom 20 minuta", objasnila je.

Ono što ju je šokiralo je i to što joj je Rodrygo tokom upoznavanja bio podrška, zgrožavao bi se kada bi mu rekla da oca njene prve kćeri nije briga za nju, a onda je Brazilac kasnije isto to učinio.

"Pitao me kako je moguće da jedan otac može nešto tako da uradi svom djetetu, a on je još gori. Ne bih htjela da idem na sud, želim da to riješimo između nas", poručila je Pamella.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CF55m49AP9e/[/instagram]

Vijest dolazi u nezgodnom trenutku za mladog napadača Reala jer ubrzo slijedi Svjetsko prvenstvo u Kataru, gdje će bez ikakve sumnje biti jedna od uzdanica svog nacionalnog tima.

Oglasi

U međuvremenu je važan u timu Reala s kojim će u ponedjeljak saznati rivala u osmini finala Lige prvaka, a dan prije gostovati Rayo Vallecanu u nastavku trke za odbranu titule u La Ligi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CD2rXyPAWqz/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBwiYHggXMw/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBvCBdWgWIP/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/BrLjlz9BouD/[/instagram]

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

axel42
Al nas smarate glupostima!
4 1
Mostarac94
Izgleda ko da ima 40 a ne 21
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi