Benzema u potpunosti iskopirao stajling repera kojem se divi

Odao mu počast

Benzema u potpunosti iskopirao stajling repera kojem se divi

Endin Čaušević

Francuski napadač Karim Benzema osvojio je po prvi put u svojoj karijeri Zlatnu loptu.

Napadač Real Madrida ove godine je briljirao na terenu i vodio je kraljevski klub do osvajanja titula u Ligi prvaka i španskoj La Ligi, te je na kraju zasluženo proglašen za najboljeg igrača svijeta.

Ceremonija dodjele Zlatne lopte održana je sinoć u Parizu, a na istoj su prisustvovale mnoge zvijezde iz svijeta fudbala.

Benzema je stigao u društvu svoje porodice, a sve je oduševio kada je nakon proglašenja pobjednika na pozornicu pozvao i svoju majku Wahidu i sina Ibrahima kako bi s njima proslavio osvajanje Zlatne lopte.

Također, napadač Real Madrida bio je u centru pažnje i zbog svog sinoćnjeg stajlinga koji je bio dosta zanimljiv.

Benzema se izdvajao sinoć i kada je u pitanju stajling i mnogi su bili oduševljeni njegovim izgledom, a posebno kada su saznali čiji stajling je kopirao napadač Real Madrida.

Oglasi

Naime, on je kopirao stajling repera Tupaca Shakura i na taj način mu je odao počast, te pokazao još jednom da je veliki fan hip hop muzike.

Legendarni američki reper Tupac je u istom izdanju bio prije skoro 30 godina na jednom dodjeli nagrada, a pored odijela Benzema je čak nosio i skoro iste naočale kao i Tupac svojevremenom.

[twitter]https://twitter.com/Bxm2a1/status/1582082268298117122[/twitter]

Tupac je sigurno jedan od najpopularnijih repera svih vremena, a njegov život tragično je prekinut 13. septembra 1996. godine kada je brutalno ubijen u pucnjavi koja se desila u Las Vegasu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Benzema je babo fudbala. Svi ostali su buranija teška. Čak i ona dvojica čije je vrijeme prošlo davno.
6 5
Klicko
Pa kad nema svoj stil,uvijek bio i biće blijeda kopija
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi