8

Komentari (8)

Mowzilla
Yebo mater, samo se pitam ko ovim vlahinjama vise placa ove plastifikacije, kina, rusija?...
Damiroff
Vidim tekst o nekoj koki, udjem u isti i odmah mi je jasno ko je autor, masturbator broj jedan na ss.ba
enko
Causevicu,bolje ti je da usmjeris paznju koju ocjenu je Topalovic dobio i onaj I asistent sto je mahao nepostojeci ofsajd velezu.vec je morao dati ocjenu prisla su 48 sata.
pjanke.sa
E moj Causevicu, pa svaki dan nam serviras neku ravaku iz sporta; pa bolan bacaj ga za sebe, sta moramo mi znar na kog ti se lozis?!?!
Sanin_Mostar
Imal sta o Sabriji?Stoko jedna prodana!
forza_juve
Daj bolan koga vi zayebavate, čuj o ovoj babetini da region bruji
bk123
forza Juve ja jutros otišo do CIPSA vidim tamo zagužvalo sve stalo ,čujem o nekoj doktorici pričaju neznam šta se dešava ..ajde tu nekako završio otišo do MUP-a kad tamo slična situacija, zabrinuo se ja da nije nešto bilo nedaj Bože...tuc muc i tu sve završio sjeo na kavu kad opet ista priča i kako sad ovo pogleda skonto sam o kojoj doktorici region priča....hebo im region mater i njima i doktorici...kad čujem region naježim se a pogotovo u ovakvim glupim tekstovima o glupim isfucanim kuravama
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.