Cijeli region bruji o doktorici s derbija Partizan - Zvezda, a ubrzo se saznalo o kome je riječ

Raste joj popularnost

Cijeli region bruji o doktorici s derbija Partizan - Zvezda, a ubrzo se saznalo o kome je riječ

E. Čaušević

Partizan i Crvena zvezda prošlog vikenda odigrali su novi vječiti derbi koji je završen bez pobjednika.

Partizan je poveo u 36. minuti utakmice kada je Natcho postigao pogodak za 1:0 i veliko slavlje navijača na stadionu u Humskoj.

Međutim, Zvezda je u samom finišu meča uspjela da dođe do boda, a junak ovog tima bio je Katai koji je zabio pogodak u 83. minuti i tako je postavio konačnih 1:1.

No, u centru pažnje tamošnje javnosti našla se doktorica Hitne pomoći koju su kamere Zvezde prikazale u prilogu o tome šta se dešava iza kulisa, a mnogi su bili oduševljeni tim prizorom.

Ubrzo nakon utakmice srbijanski mediji objavili su da je u pitanju doktorica Jelena Bokić koja je bila dio ljekarskog dežurnog tima na meču Partizana i Zvezde.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CIK4OADpMOC/[/instagram]

Oglasi

Atraktivna Jelena oduševila je javnost svojim izgledom, a nakon što su mediji objavili o kome je riječ njena popularnost na Instagramu raste iz dana u dan.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B05lrXZKZpL/[/instagram]

Na tribinama na sreću ljekarskog tima nije bilo problema kao što je to slučaj u većini ovakvih derbija pa je i Jelena mogla da uživa u fudbalu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B08CfGAIOyc/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B0vLBb6Kfid/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/BrX-tkfBCbg/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/BpeHDFwhJfq/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/Bl--JKKh_-8/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/BkFcMJZBOq6/[/instagram]

Promo

Top Komentari

pjanke.sa
E moj Causevicu, pa svaki dan nam serviras neku ravaku iz sporta; pa bolan bacaj ga za sebe, sta moramo mi znar na kog ti se lozis?!?!
7 0
forza_juve
Daj bolan koga vi zayebavate, čuj o ovoj babetini da region bruji
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi