Partizanovcima se ovo neće dopasti: Matić komentarisao sliku Schweinsteigera u Beogradu
Izazvala je to dosta komentara

Jasan je bio vezista Uniteda

Partizanovcima se ovo neće dopasti: Matić komentarisao sliku Schweinsteigera u Beogradu

S. Mlaćo

Njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger trenutno se nalazi sa suprugom Anom Ivanović u Beogradu. 

Popularni Švajni na Instagramu je postavio sliku ispred hrama Svetog Save, a uključio se vezista Uniteda Nemanja Matić koji je odlučio ostaviti komentar.

Matić je napisao: "Konačno možeš da posetiš najbolji stadion u Evropi", aludirajući na dom Crvene Zvezde.

Postavio je i crvenu, te bijelu tačku, pa će njegov komentar sigurno obradovati navijače Zvezde, ali i naljutiti Partizanovce.

Top Komentari

Sultan Sulejman
Jedna obicna rupa napunjena cetnickim divljacima!
19 4
ELmo Nihad Okanovic
Nece daleko. Trenutno je na najvecoj meti zbog ispada sto nije nosio traku za poginule UK borce. Maticu malo promuckaj glavom u tom ratu su stradali svi narodi I narodnosti. Kad se neko rodi da zivot provede u mrznji polako trune iznutra i zavrsi kao najvece smece na planeti.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi