Pastore organizovao večeru za saigrače na kojoj su Edin i Amra Džeko sve zasjenili

Zaista blistaju

Pastore organizovao večeru za saigrače na kojoj su Edin i Amra Džeko sve zasjenili

E. Čaušević

Fudbaleri Rome proteklog vikenda u gostima su savladali ekipu Bologne sa 2:1 i jasno je da se nalaze u veoma dobrom raspoloženju.

Junak u Bologni bio je bh. napadač Edin Džeko koji je postigao gol u 94. minuti utakmice i tako svom timu donio važna tri boda. Atmosfera u svlačionici je zaista sjajna i može se reći da su igrali Rome vratili izgubljeno samopouzdanje.

Corriere dello Sport prenosi da su igrači Rome sinoć išli zajedno na večeru koju je organizovao Javier Pastore i njegova supruga. Na večeri je bila većina fudbalera koji su došli u pratnji svojih supruga.

No, pažnju fotoreportera ukrali su Edin Džeko i njegova supruga Amra koji su zaista blistali. Italijanski mediji posebno su oduševljeni izgledom Amre Džeko koja je zaista zasjenila supruge ostalih fudbalera.

Također, zanimljivo da je u istom restoranu večeru organizovao prije nekoliko mjeseci i Daniele De Rossi, a samo dva dana kasnije saopštio je da odlazi iz Rome. Nije nemoguće da isto uradi i Pastore koji nije baš u prvom planu Paula Fonsece.

Rome, Pastore invites his teammates to dinner: sushi in the center with his wives

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Blokiran
Dzeko prdno iduca vijest
6 3
GMOKokosh
Bas su super. Cemu negativni komentari. Lijepo ih je vidjeti. Korisniji su za drzavu u svakom slucaju od svih nas koji komentarisemo
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti