'Skinuo' je curu kolegi, sad mu dolazi na oči i pravi se lud: "Nisam, samo imamo poseban odnos"
Joao Felix sigurno nije s oduševljenjem prihvatio vijest da je Pedro Porro stigao u London (Foto: Screenshot)

Nevjerovatno

'Skinuo' je curu kolegi, sad mu dolazi na oči i pravi se lud: "Nisam, samo imamo poseban odnos"

Midhat Šljivak

Španski fudbaler Pedro Porro (23) postao je novi član Tottenhama, a u Londonu će sresti čovjeka s čijom djevojkom ima 'poseban odnos', Portugalca Joaa Felixa.

Pedro Porro postao je novi član Tottenhama. Ovaj 23-godišnji bek stigao je u London iz Lisabona gdje je nastupao za Sporting, a njegov dolazak odmah je donio nevjerovatne priče za engleske tabloide.

Porro je 'optuže kako je 'skinuo' djevojku Joaa Felixa. On i Margarida Corceiro uhvaćeni su u nekoliko navrata u strastvenim zagrljajima, a sijevali su i poljupci.

U maju prošle godine Porro je na tribinama slavio pobjedu Sportinga. Dao je dres upravo Margaridi, a zatim je došlo do strastvenog zagrljaja. Potom se pojavio snimak iz noćnog kluba na kojem se navodno razmjenjuju i poljupci.

Porro je sve ovo porekao. Tvrdi da oni nisu u ljubavnoj vezi i da sigurno ne bi napravio tako nešto u javnosti.

Oglasi

"Da sam htio poljubiti nekoga, to je privatna stvar i sigurno ne bih to učinio u VIP području s balkonom gdje me vidi čitav noćni klub", rekao je Porro i nastavio je:

"Sve je bilo veoma neugodno. S njom ima poseban odnos i niko nikom nije nevjeran", istakao je on.

Joao Felix nikada nije želio komentarisati navode o nevjerici svoje djevojke s drugim fudbalerom, a ona je samo kratko istakla da takvi tračevi nemaju veze s istinom.

Bit će svakako zanimljivo vidjeti šta će se dešavati u narednom periodu. Oboje su sada stanovnici Londona i sigurno je da će doći barem do prijateljskih susreta.

Porro i Joao Felix će se oči u oči naći već 26. februara na stadionu Tottenhama i sigurno će njihov susret privući ogromnu pažnju.

Portugalac je podsjetimo nedavno posuđen Chelseaju iz Atletico Madrida, dok je Tottenham Porra platio 42 miliona funti ekipi Sportinga.