Neodoljiva plavuša u koktelu ljubavi: Koristi petog najskupljeg ikada, a ispunjava želje skromnom...

Procurili detalji ljubavnog trougla

Neodoljiva plavuša u koktelu ljubavi: Koristi petog najskupljeg ikada, a ispunjava želje skromnom...

Admin Čaušević

Djevojke itekako vole fudbalere, ali da neke istovremeno sjede na dvije stolice ipak nije toliko česta pojava. 

Već nekoliko dana glavna meta u portugalskim medijima je ljubavni troguao na čelu sa neodoljivom plavušom Magui Corceiro.

Corceiro je već neko vrijeme u vezi sa Joaom Felixom, zvanično petim najskupljim fudbalerom u historiji čiji je transfer iz Benfice u Atletico Madrid iznosio 127 miliona eura.

I dok je u vezi s Felixom izgleda da ispunajva želje skromnom španskogm štoperu Sportinga iz Lisbaona, Pedru Porru.

[twitter]https://twitter.com/GxldeJoao/status/1526118618513170433[/twitter]

Oglasi

Društvenim mrežama je počeo kružiti snimak iz noćnog kluba kako Corceiro i Porro razmjenjuju nježnosti. Ipak, ima i nekih koji tvrde da nisu oni u pitanju zbog nejasnih snimaka.

Međutim, da se nešto dešava između njih potvrđuje snimak sa jedne od utakmice Sportinga kada je Porro svoj dres dao u ruke direktno zanosnoj manekenki.

Na kraju se i lično javnosti obratio Porro koji je poručio da se osjeća neogodnu zbog cijele sitaucije i zamolio da ga prestanu blatiti.

"Ova situacija je potpuno neugoda. Imam poseban odnos s njom, ali niko nije nevjeran nikome. Moj imidž neće ništa narušiti, najmanje ovakve stvari jer mogu raditi što hoću. Prestanite blatiti nas troje kada za to nema potrebe", napisao je Porro.

Oglasi

Oglasila se i sama Corceiro koja je poručila koliko neki ljudi imaju malo srama, posebno se to odnosilo na one koji su cijelu priču plasirali u javnost.

Treći akter ljubavnog trokuta, Joao Felix, se odlučio za šutnju. Još uvijek nema neke njegove reakcije. Da li je to neki znak ili ne, ostaje da vidimo...

Top Komentari

Deepy
Nece se potrosit, ta nije od sapuna.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi