Perverzni paparazzo nije imao milosti za suprugu Stevena Gerrada

Nije joj dopustio ni da očisti pijesak

Perverzni paparazzo nije imao milosti za suprugu Stevena Gerrada

O. Lekić

Supruga legendarnog fudbalera Liverpoola Stevena Gerrarda, Alex, izgleda nevjerovatno i u 35. godini. 

Alex mami uzdahe gdje god da se pojavi, a nije joj mogao odoliti ni jedan od paparazza koji se našao u njenoj blizini dok je uživala na plaži.

Iako je pijesak pravio probleme za Alex u dalekom Dubajiu, paparazzo nije mnogo mario za tim i fotografisao je sve vrijeme. Naravno, za fotografijama je 'odlijepio' kompletan muški rod, a kako i ne bi? Inače, Alex je na odmoru bila uz suprugu još jedne legende Liverpoola, Robbie Fowlera - Kerrie.

Podsjetimo, Alex i Steven su u braku od 2007. godine i trenutno imaju četvero djece, od kojih najmlađe ima samo 11 mjeseci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi