8

Komentari (8)

Zulfikar
To je ta drzava gdje se izrodi politicara, stranackih gnjida, mafijasa, mutnih biznismena pa cak i vjerskih sluzbenika bahate i izivljavaju na obicnoj raji. Narod mora poceti uzimati zakon u svoje ruke jer od tuzilastva nema nista. Da je kojim slucaju ovaj radnik napao njega isti bi bio uhapsen iste sekunde.
user1605368976
Da mu nije bilo tate Milana nikada on nebi bio reprezentativac. Milan predsjednik NSBiH Modriča šampion. Vico predsjednik Borac šampion.
King_Kenny
...ovo je onaj sto ga je tajo predsjednik saveza gurao u mladu reprezentaciju svojevremeno,a lik pojma nije imao...
rd07
Ti znaš da nije imao pojma
E.Car
Pa u jednom trenutku je bio najbolji igrač lige!!! Nije da je bio loš a otac mu je bio dobar čovjek za razliku od njega koji je očigledno postao pravi konj!!!
user1605368976
Otimali se za Petra koliko je jak .Kome smeta jak Petar i jak Borac.
SenadSadikovic
Samo bejzbol palica za ovakve pizdurine bahate!
SarajFK
Radis na benziskoj. Pa valjda imas neki dobar pajser ljudino. Trebao si mu sve kosti polomiti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.