"Na recepciji je radila prelijepa djevojka koja mi se svidjela a onda su mi rekli s kim je u vezi"

Crouch se prisjetio nevjerovatne anegdote iz Liverpoola

"Na recepciji je radila prelijepa djevojka koja mi se svidjela a onda su mi rekli s kim je u vezi"

E. Čaušević

Peter Crouch je prije dvije godine odlučio da završi svoju igračku karijeru, a nakon toga počeo je otkrivati neke nevjerovatne anegdote iz svoje karijere.

Crouch je okačio kopačke o klin na ljeto 2019. godine kada je napustio Burnley, te ga danas većinom viđamo u ulozi stručnog komentatora na engleskim televizijama.

Naravno, ovog napadača najviše pamtimo iz vremena dok je nosio dres Liverpoola za koji je igrao tri godine. Crouch je u Redse stigao 2005. godine, a tri godine kasnije prešao je u Portsmouth.

Crouch je za Liverpool postigao neke nevjerovatne golove, a s obzirom na njegovu visinu zvuči nestvarno da je čak dva puta zabio pogodak škaricama.

Ne krije da je u Liverpoolu proveo najbolje dane svoje karijere, te mu je čast što je imao priliku igrati s nekim vrhunskim svjetskim igračima. No, svoj dolazak u ovaj klub će zauvijek pamtiti.

Naime, Crouch je otkrio da je nakon dolaska u Liverpool u početku živio u jednom hotelu dok nije sebi pronašao kuću. Tu je sreo prelijepu djevojku koja mu se odmah svidjela, te je mislio da je u pitanju recepcionerka.

On je pojedinim saigračima rekao da na recepciji radi prelijepa djevojka i htio je čak da je pozove na piće, a onda mu je Carragher rekao da to treba reći i ostalim saigračima.

"Na recepciji sam vidio djevojku koja je bila prelijepa i nisam mogao vjerovati da me pogledala i nasmijala mi se. Otišao sam na trening i saigračima rekao koliko je prelijepa i mislio sam da imam šanse kod nje i da je trebam pozvati na piće", priča Crouch i nastavlja.

"Onda je Carragher pozvao neke od starijih igrača u ekipi i rekao mi je da im ponovim sve to što sam njima rekao. Kada sam to uradio počeli su se smijati. Ispostavilo se na kraju da je to bila djevojka Xabija Alonsa koja je bila tu na recepciji čisto kako bi što bolje naučila engleski jezik. Srećom Xabi mi to nije zamjerio".

U pitanju je Nagore Aranburu s kojom je Xabi u vezi još iz tinejdžerskih dana. Oni su nekoliko godina bili u vezi, a vjenčali su se 2009. godine.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Labile
Ss.ba ovu "anegdotu" objavljujete jedno treći put ove godine
3 0
emanuelmacron
ma nemogu da vjerujem
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi