Phantom serija - Preciznost na terenu

Phantom serija - Preciznost na terenu

Sponzorski tekst
Teme:

Nova sezona u fudbalu donosi i neke novitete iz Nike fudbal laboratorije. Novi dizajn. Nove boje. Bolja preciznost.

Oživite sezonu svježim bojama kada se vratite na teren. Za brze igrače, Mercurial se javlja u jarko plavoj boji, dok Phantom blista na terenu u ikonski Volt boji. Postavlja se samo jedno pitanje: Koji ćete izabrati? Brzina ili preciznost?

Krećući se precizno u najopasnijim mjestima na terenu, fantomski igrači su uvijek u toku. Kako se bližila nova sezona, sada je vrijeme da se istaknete i pokažete šta imate. Vrijeme je da sve oči budu okrenute ka tebi. Vrijeme je za Volta boju i PHANTOM Venom.

FANTOMSKA SERIJA NIKE KOPAČKI ZA PRECIZNOST

U neponovljivoj Volt boji, ove kopačke su izrađene sa prozračnim Flyknit gornjim dijelom sa mikroteksturnim detaljima na nožnom zglobu. Odlikuju ih lagano vezanje Flywire kablova za fiksiranje stopala, kao i fleksibilni Hiper Reactive uložak, za višestruko usmjerenje na čvrstim tipovima terena. Sa bočnim sječivima, za snažniji udarac, ove kopačke u završnom sloju imaju obsidijanske* elemente uključujući podebljani Swoosh logo na bočnim zidovima, koji daju poseban sjaj i premium izgled.

Nove modele iz Nike Fantom kolekcije potraži u odabranim Sport Vision radnjama ili u online shopu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi