Da li je Ramos znao za ovo? Pilar Rubio šokirala voditelja kada je otkrila svoju veliku tajnu

Praktično...

Da li je Ramos znao za ovo? Pilar Rubio šokirala voditelja kada je otkrila svoju veliku tajnu

Edmir Škorić

Popularna španska voditeljica i supruga tamošnje fudbalske zvijezde Sergija Ramosa, Pilar Rubio, iznijela je šokantno otkriće, priznavši šta, između ostalog, nosi u torbi kada ide na putovanja.

Pilar Rubio jedna je od najljepših žena u Španiji i veoma je popularna. Njeno lice često je na TV-u, u novinama se stalno piše o njenom životu, a naravno sve bi bilo drugačije da se nije udala za Ramosa kao jednu od najvećih sportskih zvijezda u svojoj zemlji.

Iako se nedavno pisalo da više nisu zajedno, Pilar i Sergio zajedno su proveli praznike i ušli u 2024. godini. Neki tvrde da to rade isključivo zbog djece, drugi pak uvjeravaju da je među njima i dalje sve u redu i da se ljubav nije ugasila.

A ona je tokom intervjua u emisiji Late Xou kod voditelja Marca Girooma podijelila jednu šokantnu informaciju.

Naime, kazala je da sa sobom uvijek u torbi nosi prijenosni WC, neku vrstu rastezljive cijevi u koju, prema njenim riječima, njena djeca mokre. I ne samo ona...

Oglasi

"Vrlo je dobro. Super praktično. Ako imate dijete koje piški u trgovačkom centru ili na ulici i ne možete naći kamo da ga odvedete, na kraju se samo popiški. Tražeći rješenje, pronašla sam ovaj prijenosni WC na internetu. To je pravo čudo. Pogodan je i za zabave: ergonomičan je i mogu ga koristiti djeca i odrasli. Zamislite da upadnemo u saobraćajnu gužvu. Nosite ga na vratima auta i to je to”, dodala je lijepa voditeljica.

Zanimljive navike Pilar Rubio

Isto tako, kako je objavio Mujer Hoy na svojoj web stranici, još jedna od šokantnih navika Pilar Rubio je da pere zube šest ili sedam puta dnevno.

"Ne mogu ih prestati prati. Osjećam se kao da sam obnovljena svaki put kad operem zube i uvijek koristim sredstva za čišćenje jezika".

S druge strane, rekla je da kada dođe u restoran prvo što napravi je “provjerim da nemam svjetlo iznad glave”. Priznala je i da radi čučnjeve noseći svoju djecu kao utege, a zapravo djeca od 3 do 9 godina već kažu: "Mama, prestani čitati jer želim trenirati."

Oglasi

Sedmicama se špekuliralo o mogućoj bračnoj krizi između dvoje slavnih, a iako protagonisti glasina šute, sve je više onih koji stalno govore da se nazire kraj njihove bračne avanture.

Sve te informacije stigle su do Sergija Ramosa koji je već reagovao. Nasmijan i bezbrižan, igrač Seville ekskluzivno je pred mikrofonima Europa Pressa uvjeravao da je "sve jako dobro", demantiravši tako navodnu rastavu od Pilar Rubio.

"Sve je jako dobro, fenomenalno", rekao je kada su ga pitali ima li istine u svim tim glasinama o rastanku sa Pilar.

Glasine o krizi između Sergia Ramosa i Pilar Rubio pojavile su se prije mjesec dana i dobile su na snazi ​​tokom sljedećih sedmica jer niti jedno od njih nije davalo izjave kojima bi to demantovali sve dok ona nije prije sedam dana rekla da je među njima sve u redu.

Nedugo nakon toga na Instagramu je podijelila video na kojem suprug i četvero djece postavljaju božićno drvce kao cijela sretna porodica. No, unatoč tome, puno je onih koji i dalje tvrde da postoji bračna kriza.

Oglasi