Ramosova supruga Pilar Rubio ispoštovala trend "bez hlača", muškarci zbunjeno i oduševljeno gledali

Ramosova supruga Pilar Rubio ispoštovala trend "bez hlača", muškarci zbunjeno i oduševljeno gledali

Edmir Škorić

Modni trend pod nazivom "bez hlača" ili "gaćice umjesto hlača" pravi je hit ove godine i mnoge slavne ličnosti su odlučile da mu se pridruže.

Ovaj trend je modnom scenom počeo da kruži još 2022. godine, a prve su ga prezentovale zvijezde poput Kendall Jenner, Belle Hadid i Kyle Jenner, koje su primijećene da hodaju bez hlača.

Namjerno nošenje kombinacije bez hlača nije nova stvar u modnim knjigama. Možemo se čak vratiti u 80-e i 90-e godine kada je popularizacija slip haljina kao gornje odjeće postala norma ili kada je Madona zapanjila svijet nastupajući u svom prilagođenom Jean Paul Gaultier korzetu u obliku grudnjaka.

Ovom se trendu priključila i Pilar Rubio, supruga slavnog španskog fudbalera Sergija Ramosa.

"Trend bez hlača, da ili ne?", napisala je popularna voditeljica na svom Instagramu te je otvorila raspravu o trendu. Neki od njenih pratilaca smatraju da je super, drugi tvrde da je to užas i da ne bi trebalo da se tako bilo ko oblači.

Oglasi

Pilar Rubio u zanimljivoj kombinaciji

Pilar Rubio je imala na sebi bijelu košulju, sivi sako, te crne gaćice. Mora se priznati da izgleda sjajno, ali nismo sigurno da će se često u javnosti pojavljivati u ovakvim izdanjima jer, očito je, malo je previše.

Inače, posljednjih sedmica dosta se pisalo o tome da se Pilar i Ramos razvode, ali danas je upravo Pilar objavila na instagramu zajedničku fotografiju sa jedne izložbe i na neki način stala u kraj tim glasinama.

Njih dvoje su zaručeni od 2012. godine, u braku su od 2019. i imaju četiri dječaka. Trenutno žive u Andaluziji, pošto Ramos igra za Sevillu u koju je stigao iz PSG-a, a prethodno je dugi niz godina bio jedan od najboljih defanzivaca kao jedan od ključnih igrača Real Madrida.

Činilo se da bi Ramos i Pilar mogli postati drugi slavni par koji će se rastati nakon Gerarda piquea i Shakire, ali očito je da među njima nema takvih problema i da su sve to medijske izmišljotine, no naravno niko ne zna šta donosi sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi