Pique preko Instagrama poslao poruku španskim medijima
Foto: EPA

Demantovao da je raskinuo sa Shakirom

Pique preko Instagrama poslao poruku španskim medijima

E. Čaušević

Španski mediji objavili su prije nekoliko dana da je nakon sedam godina pukla ljubavna veza između Gerarda Piquea i poznate pjevačice Shakire.

Fudbaler Barcelone je u ljubavnoj vezi sa Shakirom od 2010. godine s kojom ima i dvoje djece. Španski mediji objavili su prije nekoliko dana da je Shakira odlučila da ostavi Piquea i da se preseli u Sjedinjene Američke Države.

Ipak, kolumbijska pjevačica je demantovala odmah ove navode i poručila da je to samo još jedna laž od strane španskih, odnosno madridskih medija. Danas se oglasio i Pique koji je preko svog Instagram profila otkrio kako stvari stoje, te je na zanimljiv način odlučio poslati poruku medijima koji su objavili da više nije sa Shakirom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi