Shakira ga ne podnosi takvog: Pique ostaje sam?

Tvrde španski mediji

Shakira ga ne podnosi takvog: Pique ostaje sam?

O. Lekić

Španski mediji izvještavaju da su Gerard Pique i Shakira pred razvodom. 

Izvori bliski paru kažu da nije riječ o trećoj osobi već da su si dosadili pa se više ne slažu kao nekada, a sumnju je dodatno podgrijalo to se par više ne pojavljuje zajedno u javnosti, niti na društvenim mrežama dijele zajedničke fotografije kao nekada.

Defanzivac Barcelone je napustio dom u kojem je živio sa glazbenom divom i trenutno živi sam, a sukob je eskalirao  kada je navodno prigovorio Shakiri što zbog posla sve više vremena provodi daleko od kuće. Nije tajna da je Španac jako ljubomoran te da voli kontrolisati, što je Shakiri očito dozlogrdilo. 

Pique i Shakira su inače zajedno od Svjetskog prvenstva u JAR-u. Tokom veze su dobili i dva dječaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi