Bezdušni Pique Shakiri zadao novi bolan udarac

Djeca joj žive s drugom ženom

Bezdušni Pique Shakiri zadao novi bolan udarac

E. Ganibegović

Gerard Pique i Shakira potvrdili su raskid u junu 2022. godine nakon 12 godina veze.

Španski fudbaler i njegova nova djevojka, 23-godišnja Clara Chia Marti, nimalo ne skrivaju svoju vezu od očiju javnosti.

Dugo su Gerard Pique i Clara Chia Marti činili sve kako bi svoju vezu sakrili od znatiželjnih očiju, no nakon što su uhvaćeni zajedno na jednom koncertu shvatili su da to više nije tako lako i sada se uopšte ne kriju. 

Najnovije slike njih dvoje svjedoče tome. Clara Chia prvi se put fotografisala s Piqueovim dečkima Milanom i Sashom iz njegove veze sa Shakirom, prenosi Mundo Deportivo.

[twitter]https://twitter.com/YoZhoy/status/1579731318577172482?s=20&t=xqI-2XENybKj8_Xi0eeGIg[/twitter]

Novinar Jordi Martin objavio je fotografiju s jednog zajendičkog druženja Piquea, Clare i Gerardovo dvoje djece. 

Oglasi

"To je kuća u kojoj smo mnogo puta vidjeli Shakiru s Piqueom, ali sada Clara uživa u njoj i sretna je sa svojim fudbalerom i njegovom djecom", napsiao je spomenuti novinar.

Definitivno je sve ovo još jedan bolan udarac za Shakiru od strane bezdušnog Piquea. Poklonila mu je 12 godina svog života i dvoje djece, a sada je na njeno mjesto došla druga žena.

Prije nekoliko dana očajna Shakira na Instagramu je objavila reels na kojem se prikazuje muška noga kako gazi srce.

"Nikad nisam ništa rekla, ali boljelo je. Znala sam da će se ovo dogoditi", napisala je Shakira što dovoljno govori o tome u kakvom se stanju ona nalazi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi