Pjanić će gospodariti veznim redom na novom PES-u

Poznate ocjene Juventusovih igrača

Pjanić će gospodariti veznim redom na novom PES-u

S. Bošković

Miralem Pjanić naći se na omotu popurnale video igre PES 2020.

S obzirom na to da Konami ima ekskluzivan ugovor s Juventusom oko prava za ovaj tim, Stara Dama će se naći u u demo izdanju, koje je već izašlo.

Juventus će na novom PES-u imati rating od pet zvijezdica. Ipak, zanimljivo je vidjeti koji igrači tima iz Torina će imati najveće ocjene.

Naravno, listu predvodi Cristiano Ronaldo s ocjenom od 94, a iza njega je upravo bh. fudbaler Miralem Pjanić koji ima 87 ocjenu te će sigurno biti nezamjenjiv na virtualnom terenu. Istu ocjenu dijeli i Dybala.

Po Konamijevoj formaciju Juventus će igrati klasični 4-3-3. U napadu će se naći Ronaldo i Dybala, te Mario Mandžukić s ocjenom od 84. Vezu će čini Pjanić, Matuidi (85) i Bentancur (82).

Cancelo (85) zauzeti će poziciju desnog beka, dok Bonucci (85) i Chiellini (87) zauzimaju štoperske poziciju. Lijevi bek s ocjenom od 85 je Alex Sandro. Na golu je Szczesny koji ima ukupnu ocjenu od 86.

Vrijedi napomenuti da još nisu poznate ocjene za nova pojačanja Juventusa poput De Lighta, Rabiota i povratnika Buffona. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmaRam4
fali De Ligt
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi